12 koopappartementen in het centrum van Balkbrug

Heerlijk wonen in hartje balkbrug

Op de voormalige locatie van Paddy`s pub in Balkbrug zal een prachtig nieuw woongebouw gerealiseerd worden. In het prachtige gebouw – dat in haar architectuur refereert naar de voormalige brugwachterswoning die vroeger op deze locatie heeft gestaan – worden 11 betaalbare koopappartementen en 1 penthouse gerealiseerd. Van lekker compact tot heerlijk ruim. Ideaal voor singles, tweeverdieners en senioren.

Aan de andere kant van het gebouw worden 16 zorgappartementen gerealiseerd, welke toegankelijk zijn via een eigen ingang.

De ophaalbrug voor 1940

EEN WARE METAMORFOSE VAN HET DORPSHART

Het Dorpshart van Balkbrug ondergaat een ware metamorfose. Met diverse nieuwe initiatieven rondom de kruising en de aanleg van de tunnel worden beide helften van het dorp weer met elkaar in verbinding gebracht. Het nieuwe landmark op de brug dat refereert naar de oude beweegbare ophaalbrug markeert deze plek. Hier ontstaat een plek die weer tot leven komt, en waar volop ruimte is elkaar te ontmoeten. Een plek waar het heerlijk wonen is.

OP EEN UNIEKE LOCATIE EN ALLES BINNEN HANDBEREIK

Aan de overkant van de nieuw aangelegde rondweg bevinden zich onder meer een supermarkt, drogisterij en een slager. Ook een kapper en een bakkerij zijn op loopafstand van dit complex. En houdt u van sportieve activiteiten dan heeft Balkbrug een tweetal voetbalverenigingen, een tennisbaan en een sportschool.

Balkbrug ligt centraal tussen Dedemsvaart, Ommen en Nieuwleusen. Verder bevinden steden als Zwolle, Meppel en Hardenberg zich op nog geen twintig minuten rijden. Via de provinciale wegen reist u overal gemakkelijk naartoe.

Het Verkoopproces

Klik op een fase voor meer informatie

1

INTERESSE FASE

2

START VERKOOP

3

TOEWIJZING

4

SAMENSTELLEN

5

START BOUW

HEEFT U INTERESSE? LAAT HET ONS WETEN.

Heeft u interesse in één van de appartementen of wilt u als omwonende op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. Wij houden u graag op de hoogte. Aan uw inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.

INTERESSE FASE

Op dit moment bevinden we ons in de interessefase. In deze periode informeren wij de geïnteresseerden over het project en kan iedereen zich inschrijven op de website. Wie ingeschreven is wordt (digitaal) op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom project de Brugwachter in Balkbrug.

START VERKOOP

Vanaf 5 oktober zal de verkoop van de appartementen van start gaan middels een start verkoop evenement. Alle ingeschreven geïnteresseerden zullen twee weken van tevoren een uitnodiging voor dit evenement ontvangen. Tijdens het start verkoop evenement is het gehele team aanwezig om alle vragen rondom het project te beantwoorden. Tevens liggen alle verkoopstukken op locatie, deze komen daarnaast digitaal op de website te staan. Alle ingeschreven geïnteresseerden ontvangen de verkoopstukken via de mail. De inschrijving zal op vrijdag 20 oktober om 12.00 uur sluiten. 

TOEWIJZING

Enkele dagen na de sluiting van de inschrijving zal de toewijzing plaatsvinden. Dit gebeurt op basis van voorwaarden en voorkeuren. Wij maken een selectie op basis van voorwaarden, hoe minder voorbehouden, hoe meer kans. Als u een appartement toegewezen krijgt, wordt u gebeld. Tijdens dit telefoongesprek krijgt u meer informatie over het verdere proces. Op het moment waarop het telefoongesprek plaatsvindt heeft u in feite een optie op een appartement. Peter Deen Makelaardij plant tijdens dit telefoongesprek een eerste afspraak met u in. De optie geldt voor een periode van twee (2) weken en gaat in na het eerste gesprek.

De inschrijvers die geen appartement toegewezen krijgen worden ook gebeld. Als u wenst kunt u op de wachtlijst blijven staan, u kunt later dan alsnog een appartement toegewezen krijgen. Komt er namelijk een appartement vrij, dan zoeken we opnieuw een koper voor het vrijgekomen appartement.

SAMENSTELLEN

Na de optieperiode van twee (2) weken is het tijd om de beslissing te maken om de koop -en aannemingsovereenkomst te tekenen of af te zien van uw optie. Na het tekenen van de koop -en aannemingsovereenkomst zal de aannemer contact met u opnemen om een gesprek in te plannen. In dit gesprek zal het meer -en minderwerk besproken worden.

START BOUW

Zodra alle ontbindende voorwaarden voldaan zijn en 9 van de 12 appartementen verkocht zijn start de aannemer met de bouw van de appartementen.

VERKOOP & INFORMATIE

Wilt u meer informatie over wonen in de Brugwachter? Bel dan met het verkoopteam van Peter Deen Makelaardij in Dedemsvaart. 0523 616 235 of mail naar info@peterdeen.nl