De appartementen zijn toegewezen! Nog enkele beschikbaar!

DE APPARTEMENTEN ZIJN TOEGEWEZEN

Afgelopen vrijdag 20 oktober sloot de deadline voor de inschrijving van de appartementen van Brugwachter Balkbrug. Maandag 23 oktober vond de toewijzing plaats, hierbij hebben we veel mensen blij kunnen maken met een optie op een appartement.

NOG ENKELE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR

Heeft u nog geen optie op een appartementen toegewezen gekregen? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Wees er snel bij!

WAAROM KIEZEN VOOR NIEUWBOUW?

Met een nieuwbouwappartement bent u helemaal voorbereid op de toekomst. Alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken zijn namelijk al aanwezig.

De appartementen zijn volledig gasloos, zijn voorzien van warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling en een balansventilatiesysteem. Met dit balansventilatiesysteem wordt er evenveel vers gefilterde buitenlucht het huis in geblazen als dat er vervuilde lucht uit de appartement wordt afgevoerd.

Daarnaast zijn er voorwaarden waaraan uw nieuwbouwappartement moet voldoen volgens het bouwbesluit. Zo moet het plafond een minimale hoogte hebben, de kamers een minimale oppervlakte en traptreden een minimale breedte. Hierdoor krijgt u een aangename leefbare ruimte.

En als laatste is het natuurlijk heel fijn dat u de eerste bewoner bent van uw woning. De eerste persoon die de keuken gebruikt, het bad laten vollopen of het toilet doorspoelt bent u. Een uitgebreide schoonmaak- of opfrisbeurt is overbodig. Een kort opleveringsschoonmaak hoort er natuurlijk wel bij.

VERKOOP & INFORMATIE

Wilt u meer informatie over wonen in de Brugwachter? Bel dan met het verkoopteam van Peter Deen Makelaardij in Dedemsvaart. 0523 616 235 of mail naar info@peterdeen.nl