De financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuw appartement. Heeft u interesse in een appartement van het project Brugwachter Balkbrug? Dan moedigen wij u aan om een financiële check te doen. Daarmee weet u precies wat uw maandlasten worden en word u volledig meegenomen in alles wat er komt kijken bij het financieren van een nieuwbouwappartement.

Om het u wat makkelijker te maken kunt u met bijgaand invulformulier naar uw eigen (hypotheek)adviseur. Deze kunt u door hem/haar laten invullen en meesturen bij de inschrijving na Start Verkoop.

SAMENWERKING MET DE RABOBANK

Wij werken graag samen met de Rabobank. Dit doen wij omdat zij ons proces en het nieuwbouwproces als geen ander kennen. De lokale financieel adviseurs van Rabobank zijn nauw betrokken bij het project Brugwachter Balkbrug. Wilt u alvast eenvoudig een financiële check aanvragen bij Rabobank, dat kan via onderstaande button.

VERKOOP & INFORMATIE

Wilt u meer informatie over wonen in de Brugwachter? Bel dan met het verkoopteam van Peter Deen Makelaardij in Dedemsvaart. 0523 616 235 of mail naar info@peterdeen.nl