Even voorstellen: de makelaar

Met ruim 35 jaar ervaring in het Vechtdal is Peter Deen Makelaardij een gevestigde naam in de regio. Peter Deen Makelaardij is een full-service NVM-makelaar en is gespecialiseerd in aan- en verkoop van woningen en bedrijfspanden, alsmede taxatie, verhuur en nieuwbouw. Wij zijn aangesloten bij de NVM, Nederlands grootste branchevereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Als NVM-makelaar staan wij garant voor maatwerk en betrouwbaarheid. Peter Deen Makelaardij wordt vertegenwoordigd door twee makelaars: Peter Deen en Arnoud Ningbers die elkaar uitstekend aanvullen. Peter is grondlegger van het bedrijf en Arnoud een enthousiaste ‘jonge’ maar toch ervaren makelaar. Dat betekent niet alleen een schat aan ervaring op het gebied van het (ver)kopen van woningen, maar ook een gedegen kennis van de lokale huizenmarkt en maken wij gebruik van een uitgebreide dienstverlening met de nieuwste technologieën in het makelaars vak. Daarnaast beschikken wij over een groot eigen netwerk met een uitgebreid zoekersbestand. Wij hechten veel waarde aan een actieve, persoonlijke en betrokken begeleiding.

Ons kantoor is gevestigd aan de Julianastraat 70 in Dedemsvaart. Wij begeleiden u graag tijdens de zoektocht naar de koop van uw droomhuis of helpen u bij de verkoop of taxatie van uw woning. Wij staan voor u klaar vanaf het moment dat u begint te denken over het (ver)kopen van een woning, tot en met de overdracht.

VERKOOP & INFORMATIE

Wilt u meer informatie over wonen in de Brugwachter? Bel dan met het verkoopteam van Peter Deen Makelaardij in Dedemsvaart. 0523 616 235 of mail naar info@peterdeen.nl