laat uw woondromen werkelijkheid worden

Wilt u dat uw woondromen werkelijkheid worden in De Brugwachter in Balkbrug? Rabobank helpt u met vrijblijvend financieel advies op maat en helpt u graag uw droomappartement te realiseren.

Vrijblijvend financieel advies op maat

De financieel adviseur nieuwbouw van Rabobank, Dennis Hilberts, is nauw betrokken bij het project Brugwachter Balkbrug. Hij gaat graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen. Met zijn kennis en betrokkenheid bij het project bespreekt hij met u de financiële mogelijkheden, zodat uw weloverwogen een keuze kunt maken. Ook als u ondernemer bent of eigen geld wilt inbrengen, denkt hij graag met u mee!

We kijken hierbij niet alleen naar de hypotheeklasten, maar nemen ook de energielasten mee, zodat u een goed vergelijk hebt van uw totale woonlasten. Daarnaast hoeft u voor een nieuwbouwappartement niet gelijk veel geld te reserveren voor onderhoud. Ook kijken we als u al een bestaande woning hebt, of u mogelijk gebruik kunt maken van de verhuisregeling voor uw bestaande rentecontract. En uiteraard kijken we ook naar de voordelen van de Rabobank hypotheek bij nieuwbouw, zoals de duurzaamheidskorting, offertetermijn van 18 maanden bij plusvoorwaarden en ruime mogelijkheden als het gaat om overbrugging.

We helpen u graag verder

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek via de link hieronder. Dennis Hilberts helpt u er graag mee! Dennis is ook bereikbaar op: 06-12294207

VERKOOP & INFORMATIE

Wilt u meer informatie over wonen in de Brugwachter? Bel dan met het verkoopteam van Peter Deen Makelaardij in Dedemsvaart. 0523 616 235 of mail naar info@peterdeen.nl