START VERKOOP 5 OKTOBER

START VERKOOP 5 OKTOBER

Op donderdag 5 oktober van 16.00 tot 18.00 uur zal er een start verkoop event plaatsvinden in MFC Het Trefpunt aan de Meppelerweg 34 in Balkbrug. Tijdens deze middag is het gehele verkoopteam van Brugwachter Balkbrug aanwezig om al uw vragen over het project te beantwoorden en kunt u alle verkoopstukken bekijken.

Naast dat u de verkoopstukken bij het event kan bekijken, mag u deze ook meenemen naar huis. Wij nodigen u van harte uit tijdens deze middag!

Bent u onverhoopt verhinderd dan zijn alle stukken vanaf 6 oktober ook te downloaden via de website.

INSCHRIJVING

Vanaf 5 oktober is de inschrijving van Brugwachter Balkbrug officieel geopend en is het mogelijk om uw inschrijfformulier en uw financiële check in te leveren bij Peter Deen Makelaardij. Uw inschrijving dient zo compleet mogelijk te zijn. U ontvangt een bevestiging wanneer wij uw inschrijving succesvol hebben ontvangen.

U heeft tot vrijdag 20 oktober 12.00 uur de tijd om u in te schrijven.

Financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuw appartement. Heeft u interesse in een appartement in het project Brugwachter Balkbrug? Dan moedigen wij u aan om een financiële check te doen. Daarmee weet u precies wat uw maandlasten worden en word u volledig meegenomen in alles wat er komt kijken bij het financieren van een nieuwbouwappartement.

Om het u wat makkelijker te maken kunt u met bijgaand invulformulier naar uw eigen (hypotheek)adviseur. Deze kunt u door hem/haar laten invullen en meesturen bij de inschrijving na Start Verkoop.

VERKOOP & INFORMATIE

Wilt u meer informatie over wonen in de Brugwachter? Bel dan met het verkoopteam van Peter Deen Makelaardij in Dedemsvaart. 0523 616 235 of mail naar info@peterdeen.nl