Uw appartement woonklaar!

COMPLETE KEUKEN VOOR MAAR €7750,-

Wij zijn verheugd u te informeren dat Beverwijk en Zn met trots de keukenpartner is voor de prachtige appartementen van Brugwachter Balkbrug.

Bij de aanschaf van een appartement heeft u de gelegenheid om een prachtige keuken van Beverwijk en Zn toe te voegen aan uw droomwoning.

Stel u voor: een complete keuken, samengesteld met zorg en aandacht door onze experts, voor slechts €7750,-! Deze keuken is voorzien van hoogwaardige Pelgrim apparatuur, waaronder een koeler, combi-oven, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser – alles wat u nodig heeft voor moeiteloos koken en genieten.

En alsof dat nog niet genoeg is, omvat de prijs niet alleen de keuken zelf, maar ook de professionele montage en het vakkundig aansluiten. En het beste van alles? Beverwijk zorgt ervoor dat uw keuken geïnstalleerd is vóór de oplevering van je appartement. Zo kunt u meteen intrekken en genieten van de prachtige keuken die speciaal voor u is samengesteld.

VLOERAFWERKING EN STOFFERING

Speciaal voor de appartementen van Brugwachter Balkbrug heeft Alfing Projects met zorg een selectie gemaakt van hoogwaardige vloerafwerkingen en stofferingen.

Voor elk appartement bieden we een keuze uit diverse vloerafwerkingen en stijlvolle inbetweens of gordijnen. Wat het nog beter maakt, is dat de montage van de gordijnen en gordijnrails helemaal gratis is! Zo kunt u direct genieten van de privacy en sfeer die bij uw smaak en levensstijl passen.

Maar dat is nog niet alles – als een speciaal extraatje biedt Alfing Projects bij de aankoop van een appartement een waardebon aan ter waarde van €750,- bij afname van de complete stoffering. Dit geeft u de mogelijkheid om uw nieuwe thuis te voorzien van een prachtige afwerking die helemaal bij u past.

Wilt u meer details en de beschikbare opties ontdekken? Download de pdf en bekijk de lijst met vloerafwerkingen en stofferingen. Maak van uw nieuwe appartement in Brugwachter Balkbrug een echt thuis met Alfing Projects.

LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN

Naast de keuken, de vloerafwerking en de stoffering is het fijn om te weten dat het appartementencomplex van Brugwachter Balkbrug levensloopbestendig is gebouwd.

Dit betekend dat u kunt genieten van een woning die aangepast is aan uw behoeften in elke levensfase. Brugwachter omvat onder andere brede deuren en gangen, gelijkvloerse indelingen en een lift. Of u nu met boodschappentassen, een kinderwagen of gewoon na een vermoeiende dag thuiskomt, de lift staat tot uw beschikking om het u gemakkelijk te maken.

VERKOOP & INFORMATIE

Wilt u meer informatie over wonen in de Brugwachter? Bel dan met het verkoopteam van Peter Deen Makelaardij in Dedemsvaart. 0523 616 235 of mail naar info@peterdeen.nl